• 05-NOV-2015

Мери Кейтани победи за втори пореден път в нюйоркския маратон с помощта на Energy Return от серията BOOST

Мери Кейтани победи за втори пореден път в  нюйоркския маратон с помощта на Energy Return от серията BOOST

Атлетът на adidas Мери Кейтани победи за втори пореден път в нюйорксия маратон с време 2 ч. 24 мин. 25 сек, обута в маратонките adizero Adios BOOST. Това е 54-тата сериозна победа за бегач с маратонки от серията BOOST с Energy Return технология, която омекотява стъпването при бягане.

"Ню Йорк е любимият ми град, така че да бягам тук и да победя, е нещо много специално за мен", казва Мери Кейтани, която по-рано тази година спечели и второ място на маратона в Лондон. "Имаше много силни бегачи на терена днес. Това, което ми помогна, е че успях да освободя цялата си енергия точно когато се нуждаех най-много от нея.", добави още спортистката.

Мери прекоси финалната линия на най-големия маратон в света, обута в adidas adizero Adios BOOST и облечена в adizero екип, станал отличителна марка за най-добрите маратонци. Освен с майсторския дизайн на пионера на adizero г-н Омори, свръхлеката линия се отличава с Energy Return технология при стъпване, която осигурява възвръщаемост на енергията и омекотяване при стъпване. Външната част на подметката е разработена съвместно с Continental и е направена от гума, даваща по-добро сцепление и възмощност за отласкване. Системата Torsion предоставя оптимална стабилност, а материалите на adiwear са гаранция за върхова издръжливост на износване.

За повече информация, свързана с постиженията на Energy Running пплатформата на adidas, следвайте @adidasrunning в Twitter.

Моделът adizero Adios BOOST може да разгледате на www.adidas.com/boost.


Контакти:

Виктория Цачева| PR специалист

0886 01 07 35     | viktoriya.tsacheva@ogilvy.bg